In verband met te verwachten drukte en corona-advies

Perkpolder – De parkeerplaats nabij het nieuwe onderkomen van BAR GOED aan de voormalige haven van Perkpolder werd deze week voorzien van dranghekken en afgesloten, omdat er volgens de gemeente Hulst te veel mensen de komende tijd een frisse neus gaan halen. 

Omdat BAR GOED – eigendom van de familie Mahu uit Lamswaarde en thans woonachtig in Graauw- een fraaie complete metamorfose ondergaat onder leiding van hoofdaannemer André Biddelo van Biddelo Bouw uit Kloosterzande, was het daar al wat drukker dan normaal vanwege de verbouwingen en nieuwsgierigen.

In het weekend en doordeweeks lopen er wandelaars over het strand, maar echt heel druk was het er tot nu toe niet. Maar omdat er komende periode wel drukte wordt verwacht vanwege het mooie weer grijpt de gemeente Hulst nu in. Ook in Hulst geldt: blijf thuis en ga alleen naar buiten als je het nodig vindt…Met man en macht wordt gewerkt om BAR GOED eind april gereed te krijgen. Of dan de deuren open mogen gaan is natuurlijk nog maar de vraag, gezien de sluiting van de horecagelegenheden vanwege het coronavirus. Eind april weten we daarover mogelijk meer.  

Parkeerplaats haven Perkpolder aan Bargoed afgezet voor publiek
Parkeerplaats haven Perkpolder aan Bargoed afgezet voor publiek