Het enige blad
met zóveel redactie
Eerlijke
advertentietarieven
Grensoverschrijdend
ook bij onze zuiderburen!
Gecontroleerde
verspreiding
Het enige blad met zóveel redactie
Eerlijke advertentietarieven
Grensoverschrijdend ook bij onze zuiderburen!
Gecontroleerde verspreiding

Voordelen In het Vizier

Met een oplage van 50.000 stuks bereikt u maandelijks gemiddeld 125.000 lezers. Dat betekent dat uw boodschap wordt gelezen door het publiek dat u zoekt. Dit blijkt ook uit onderzoeken die in opdracht van EDS Media jaarlijks veelvuldig worden uitgevoerd.  Op deze manier kunnen we allert reageren op wat het lezerspubliek verlangt.

Door leuke opvallende interviews en verhalen van zowel Belgische als Zeeuws Vlaamse bedrijven en mensen leggen we een link tussen de beide regio’s die sterk met elkaar verbonden zijn. Vele Zeeuws Vlamingen steken dagelijks de grens over om bijvoorbeeld cultuur op te snuiven of boodschappen te gaan doen.

Andersom gebeurt precies hetzelfde. Kijk maar eens naar de Belgendagen. Dan is Hulst soms te klein. En niet te vergeten in de weekends. Hulst biedt culinaire mogelijkheden en die Bourgondische instelling wordt door de Belgen geapprecieerd. Beide gebieden zijn ook op elkaar aangewezen. Veel Belgen kopen momenteel huizen in Zeeuws Vlaanderen, omdat je er voordeel bij hebt.  Kortom, via ons medium blijft u op de hoogte van wat er aan beide zijden van de grens zich afspeelt.

caluwe
cheapfit
sds
life&garden
bodyline
depot67
nevano
ritel
meijel
nevenijs
carrara
tophair