Het enige blad
met zóveel redactie
Eerlijke
advertentietarieven
Grensoverschrijdend
ook bij onze zuiderburen!
Gecontroleerde
verspreiding
Het enige blad met zóveel redactie
Eerlijke advertentietarieven
Grensoverschrijdend ook bij onze zuiderburen!
Gecontroleerde verspreiding

Adverteren op maat

in het medium In het Vizier.

Dat kan natuurlijk.

We hebben voor elk wat wils in petto en onze prijzen staan in een goede  prijs/kwaliteitsverhouding.  Als extra bieden we u 55 grams verbeterd dagbladpapier aan zodat uw commerciële boodschap altijd fraai oogt en opvalt. Bedoeld voor  zowel voor de particulier als de ondernemer.

Onze advertenties worden in eigen huis opgemaakt zodat we altijd een op uw lijf geschreven advertentie leveren.

Veelal brengt dat geen extra kosten met zich mee. Indien u een goed ontwerp wenst, kunnen we dat ook voor u regelen of u er bij helpen. Voor Belgische adverteerders geldt het grensverleggend statuut indien u over een BTW-nummer beschikt. U ontvangt als Belg een factuur zonder de BTW.

Startende ondernemer
U begint pas met een zaak. Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden zonder verplichtingen. Dat kan u als starter helderheid bieden. 0031 6 51434359

Tarieven
U wenst een compleet overzicht van de prijzen van advertenties? Dat kan: mail naar redactie@hulstvizier.nl of bel 0031 6 51434359 en we zenden de tariefkaart geheel vrijblijvend naar u toe.

Onze afmetingen:

1     pagina 260 x 385 mm hoog
½    pagina 260 x 191 mm hoog
¼               128  x 191 mm hoog
1/8             128  x   93 mm hoog
1/16            128 x   45 mm hoog

Hoe aanleveren materiaal
1. certified PDF
2. high resolutie EPS met ingesloten beeld en fonts, dan wel tekst als contouren, kleuren CMYK, losse tekst, logo en eventueel fotomateriaal.

Uw winkel of bedrijf presenteren?
Soms wensen bedrijven of ondernemers zich te profileren met een leuke tekst over hun winkel of bedrijf. Dat kan en heeft een hoge attentiewaarde. We komen dan persoonlijk naar u toe en interviewen u. In vakjargon noemen we dit een advertorial. Vraag naar de voorwaarden en de prijzen. (0031 6 51434359)

Handelaars- ondernemersverenigingen
Ook voor handelaren en ondernemersverenigingen kunnen we veel voor u betekenen. Tegen een speciaal tarief kunt u bij ons adverteren. Nodig ons eens uit en we bespreken de mogelijkheden met u in een 1 op 1 gesprek. We denken ook mee bij bijvoorbeeld winkelacties of evenementen.

Uw huisblad wordt uitstekend gelezen!
Uit onderzoek blijkt dat 11,8 miljoen Nederlanders weleens een huis-aan-huisblad leest. Zelfs de mensen met een NEE/NEE sticker worden toch bereikt. Dit onderzoek, uitgevoerd door het Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM), geeft niet alleen inzicht in het bereik, maar ook de effecten van huis-aan-huisbladen.

Hierbij enkele hoofdpunten uit dat onderzoek:

– 64% van de bevolking is geïnteresseerd in lokaal nieuws en de aanbiedingen van winkeliers in hun regio en gebruikt daarvoor het huis-aan-huisblad als bron
– Lezers zijn van alle bevolkingsgroepen.
– Het huis-aan-huisblad is een bron voor regionaal nieuws, kunst en cultuur
– Lezers van het huis-aan-huisblad hebben meer aandacht voor reclame
– Een groot aantal lezers neemt actie naar aanleiding van een geplaatste advertentie

caluwe
cheapfit
sds
life&garden
bodyline
depot67
nevano
ritel
meijel
nevenijs
carrara
tophair